Podcasten «Uklar men årvåken»

Velkommen til min Podcast trailer. Jeg håper du har lyst til høre på, og publiserte episoder finner du på denne siden. Tilgjengelige kanaler er oppført nederst. Nye episoder hver 4 uke.

Jeg har aldri blitt «spurt» om jeg har vært klar, men ved å følge hjertet mitt ganske ofte i livet, har jeg samlet mange uforutsigbare erfaringer. Som spirituell og svært sensitiv kjenner jeg godt til tårer, men også dyp takknemlighet.

Uklar og Årvåken gir deg filosofiske tanker, følelser og tips fra hverdagen min, men også som Kundaliniyogalærer, kunstner og forfatter. Yoga og høytlesning blir det også.

Så lenge jeg kan huske, har hjertet mitt ønsket å hjelpe andre, men også å være modig. Jeg håper formidlingen min vil være til nytte, og at du også finner glede og ettertanke. Berit Haga

Kundalinikraften og energiflyten beskrives gjennom en historie fra livet mitt på en enkel måte. Når vi velger å jobbe med oss selv gjennom en yogisk / spirituell livsstil, vil forandringer som kommer bli mer akseptable i hverdagen, og vi blir også mer mottakelige. Det skjer stadig mirakler hvis vi bare klarer å høre, se, føle og oppdage dem.

I dagens episode snakker jeg om hvor viktig og ikke minst hvor styrende valgene våre er på godt og mindre godt fordi vi velger hele tiden. Det er lett å la seg påvirke av impulsene vi får utenfra, men vi kan ikke nekte for at det er vi selv som styrer vår egen skute. Ironi og alvor går hånd i hånd da jeg bruker mine erfaringer for å gi deg det beste jeg kan. Kanskje kan du le litt også fordi du kjenner deg igjen i det jeg forteller. Så det jeg snakker om i dag, håper jeg kan hjelpe deg til å få lyst til å se livet ditt i nye farger som kan føre deg videre med en ny innsikt. Og, helt tilslutt leder jeg deg igjennom en avspenning som forbereder deg til å bruke noen minutter for deg selv til å se bakenfor øyeblikket nå.

«Ingenting», kan være svært interessant og spennende fordi «ingenting» inneholder alt. Tenk om det å ikke vite, kan bringe deg så uendelig mye mer enn du kan forestille deg. Så etter å ha lyttet til dagens episode kanskje du også vil omfavne ingenting fordi det etterhvert kan gi en dypere mening i hverdagen din. Helt tilslutt leser jeg en liten snutt fra min nyutgitte roman i e-pub format «De mystiske hjerteslagene» Du kan også hvis du vil, lese mer om boken her og hvor den selges:  https://berit.rime.nu/de-mystiske-hjerteslagene/

Hvis vi fikk se med våre egne øyne og føle med våre egne følelser, effekten av det negative vi sier til andre som også faller tilbake på oss selv, ville vi ha gjort det om igjen da? Men… det vi har som vi ikke trenger å se, er at når noen snakker stygt til oss selv, føler vi i vårt følelsesspekteret hvor vondt det gjør. Det er nok på tide at vi blir den som hjelper gjennom å snakke med andre på en god måte, fordi hvis vi ikke bryr oss om hvordan mottakeren har det, blir vi alle skadelidende i en nedadgående spiral.

Utdraget av talen til Theodore Roosevelt som jeg leser i denne episoden, fikk jeg av en tidligere sjef da jeg var oppgitt og kritisk i jobben min og lurte på om jeg skulle slutte. «Les denne, og gi meg beskjed i morgen om du velger å slutte eller ikke,» sa han til meg. Jeg sluttet i jobben, og de ordene jeg fikk av ham har betydd veldig mye og har vært tankevekkende for meg i ettertid. Nå sender ordene videre til deg, og kanskje kan også du se nytten i dem slik jeg gjør.

Kan løsningen på livet være healing?

Kan læren om forskjellen på kvinneenergi og mannsenergi være healing? Å velge å leve sammen med en person med mer lik energi som seg selv, er vel også healing? Kan takknemlighet være healing? Kan smerter være healing? Kan en ny jobb være healing?Kan det å bli blakk være healing? Kan det å miste noen på en eller annen måte være healing? Kan det å være lei seg være healing? Og… hva er healing?Kan vi se det? Høre det? Ta på det? Smake det? Føle det? Kan vi bruke healingen til noe? Hvor finner vi healingen? Er healing et mirakel? Burde vi omfavne healing uten å stille spørsmål? Trenger vi fakta først? Må vi ha bekreftelser på at healing fungerer? Kan vi gi den bort? Kan vi få healing sånn uten videre? Hvem må vi være for å kunne heale? Er det vi som healer? Er vi instrumentet? Bør vi utvikle oss først? Frigjøre oss først? Hvem burde få healing? Bare de snille? Eller bør alle få healing?

Kan vi ikke bare gi hverandre kjærlighet uten baktanker eller betingelser, og hvilket kjønn vi velger å elske og dele livet med er healing. ❤️

Mer om healing her:

Har du lyst til å sende inn et spørsmål til meg yogalivsstil@icloud.com hadde det vært trivelig, og jeg gleder meg til å svare deg så godt jeg kan i neste episode.

Takk for at du lytter til sendingene mine.

Berit Haga