Hopp til innhold

Ute i naturen

Ute i naturen i dagslys eller når mørket har senket seg om kvelden.

I solskinn, oppholdsvær, i regn eller snøvær.

Hele kroppen jobber sammen, konsentrasjon og tilstedeværelse.

Alle elementene smelter sammen både inni oss og rundt oss.

Vi går, vi puster en yogapust, vi ser og vi er!

Konklusjon
Å kjenne lukten, og friskheten rundt meg når jeg går Breathwalk, får hjertet mitt til å synge, og holdningen min er rak og fin. Sansene skjerpes, og jeg er trygg, fordi jeg sliter ikke unødig hardt på kroppen min med belastning smerter eller skader. Jeg føler meg sterk, med et balansepunkt som går fra issen og ned til bakken. Ryggen luter ikke fremover for å kompensere for de altfor lange skrittene jeg tok før. Små skritt driver meg fremover raskt og effektivt, eller rolig med tålmodighet. Tå ballen driver meg fremover med et fullstendig skritt. Pusten, skrittene, finger magic og ordene er synkronisert med ett fokus – glede over bedre helse.
Berit Haga

Yogahuset Cherdi Kala